Eindelijk hebben we ons ertoe kunnen zetten

Eindelijk hebben we ons ertoe kunnen zetten

By Vision Custom Publishing

January 14, 2021

Vision zal nooit een multimedia-‘platform’ worden, want daarvoor houden wij veel te veel van papier. Maar dat er iets moest gebeuren met de website was ons heus wel al enige tijd duidelijk en wij gaan daar dan ook wat meer aandacht aan schenken. Dat zal tijd worden, horen wij u denken maar wij zijn nou eenmaal digibeten en voor Vision is het is echt een hele stap.

Maar als u vanaf nu zo nu en dan eens de Vision-website bezoekt dan vindt u daar aankondigingen van culinaire evenementen – waar later dan meestal wel een terugblik van te zien is in Vision –, nieuws en eventuele aanbiedingen van onze adverteerders, informatie over abonnementen, verkooppunten, de mogelijkheden om partner van Vision te worden, en bijvoorbeeld het Vision-archief. Lees alle columns van Peter Yeh (pareltjes van een creatieve edoch getormenteerde ziel), de interviews, de holistische bespiegelingen van columniste Liesbeth Steur, de recepten die de afgelopen jaren in Vision stonden (állemaal echt maakbaar!) enzovoort enzovoort.

Wij hopen dat we u digitaal mogen verwelkomen en staan immer open voor suggesties, tips, en zélfs voor milde kritiek al hebben wij eerlijk gezegd altijd wel een beetje moeite die te laten indalen.

Veel plezier met de vernieuwde vision website visionmagazine.nl
Lorenzo Ledel

Omschrijving

 

Lorenzo Ledel

Verkooppunten

Klik op bijgaande lijst om te zien welke winkel in uw woonplaats Vision verkoopt.

Inschrijven nieuwsbrief

VISION CUSTOM PUBLISHING

  • Lorenzo Ledel
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ADVERTEREN

  • Lorenzo Ledel
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


© Dsignonline.