Het voorjaarsnummer ligt nu bij de restaurants!
In dit nummer onder meer:
Twee sterren uit het niets! Een gesprek met Guido Braeken, de grote verrassing bij de Michelin Sterrenceremonie van vorig jaar • It’s only rock ’n roll: chef jonathan Zandbergen van Merlet liet zich inspireren door rockfotograaf William Rutten • Kiprecepten uit het nieuwste boek van Alain Caron • Op bezoek bij Champagne Leclerc-Briant • No Rules: de intrigerende diners van fotografe Saskia de Wal
In dit nummer onder meer:
• Toen Vision tien jaar bestond, plaatsten wij in dat jubileumnummer een selectie memorabele hoogtepunten uit veertig edities. In dit vijftigste nummer het vervolg: een aantal visuele hoogtepunten uit de tien meest recente uitgaven.
• Cartoons voor fijnproevers van Matthias Giesen
• Summer of love en spiesjes
• Toprosé's op een rijtje
• Chefs en hun Big Green Egg
• Hollandse nieuwe van kunstenares Yvonne Zomerdijk
Het winternummer van Vision, nummer 45, is wat later verschenen dan gebruikelijk maar ligt inmiddels bij de abonnees. En ja, u leest het goed: Vision is voortaan ook in de winkel te koop (voor € 6,95 het mooiste culinaire magazine van het land). De corona-maatregelen van de overheid duren een stuk langer dan voorzien en daardoor ligt de distributie naar de restaurants vooralsnog stil. De tijdschriftenwinkels mochten ook nog niet open, maar inmiddels heeft distributeur Betapress Vision gedistribueerd naar een groot aantal winkels. Kijk op bijgaande lijst welke winkel in uw woonplaats Vision verkoopt....
Vision zal nooit een multimedia-‘platform’ worden, want daarvoor houden wij veel te veel van papier. Maar dat er iets moest gebeuren met de website was ons heus wel al enige tijd duidelijk en wij gaan daar dan ook wat meer aandacht aan schenken. Dat zal tijd worden, horen wij u denken maar wij zijn nou eenmaal digibeten en voor Vision is het is echt een hele stap.