Adverteren

Vision verbindt gastronomie met kunst, mode en een vleugje society

Vision wordt verspreid bij de beste restaurants in Nederland – waaronder de bedrijven die zijn aangesloten bij de Alliance Gastronomique en Les Patrons Cuisiniers – en ligt op 500 verkooppunten in de losse verkoop.
De oplage bedraagt 10.000 exemplaren.

Adverteren

Uw advertentie of advertorial in Vision

Vision is een verrassend en origineel gastronomisch kwartaalmagazine. Vision is een gewild magazine dat op wonderlijke wijze gastronomie verbind met kunst, mode en jawel, een vleugje society.

Vision wordt verspreid bij de beste restaurants in Nederland – waaronder de bedrijven die zijn aangesloten bij de Alliance Gastronomique en Les Patrons Cuisiniers – en ligt op 500 verkooppunten in de losse verkoop. De oplage bedraagt 10.000 exemplaren.

Vision wordt zeer gewaarderd door alle lezers, chefs en restaurateurs. De lezers van Vision bewaren de magazines en hebben ze bovenop de coffee table liggen, niet in de laatste plaats vanwege de fraaie covers. Vision wordt geprezen om de prachtige fotografie, de eigenwijze tone of voice, de interviews, de kookboekbesprekingen, de maakbare recepten, en de opvallende mix van onderwerpen, die (bijna) altijd culinair gelieerd zijn

Tariefkaart Vision 2023

Specificaties en werkwijze

De bladspiegel voor een 1/1-pagina is 230 x 297 mm. (aflopend + 3 mm. afsnede), de zetspiegel is 206 x 259 mm.

In geval er geen bestaand advertentiemateriaal wordt aangeleverd bespreken en verzorgen wij graag de lay-out van de pagina. Hier zijn uiteraard geen meerkosten aan verbonden.

Kant-en-klaar advertentiemateriaal kan worden aangeleverd in hires PDF, bij This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Hier kan ook het materiaal heen waarmee de advertentie vormgegeven moet worden (tekst, foto’s, logo’s).

Specials

Tevens is het mogelijk een ‘custom-made’ versie van Vision te maken. Wij passen dan de cover aan en een nader te bepalen aantal pagina’s in het eerste katern, waardoor het magazine uw eigen stempel draagt. Mogelijk vanaf 1.000 exemplaren, prijs in overleg. De reguliere oplage van Vision bedraagt 10.000 exemplaren.

Uw advertentie in Vision?

Voor meer informatie over adverteren of andere samenwerkingsmogelijkheden, neem contact op via 06 54 348 924 of per e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Voor overige zaken kunt u contact opnemen via Vision Custom Publishing (VCP).

Verkooppunten

Klik op bijgaande lijst om te zien welke winkel in uw woonplaats Vision verkoopt.

Inschrijven nieuwsbrief

VISION CUSTOM PUBLISHING

  • Lorenzo Ledel
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ADVERTEREN

  • Lorenzo Ledel
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


© Dsignonline.