Archief

Columns Liesbeth Steur

Liesbeth Steur is schrijver van verhalen over mensen. Alles wat zij schrijft, is non-fictie. Het leven is zonder ook maar iets te verzinnen voor haar al fantastisch genoeg. Liesbeth woont in het natuurgebied van de Serra de São Mamede aan de voet van Marvão in Portugal. Naast het schrijven organiseert zij drie keer per jaar retreats voor hen die op zoek zijn naar een tevreden leven. Meer lezen: liesbethsteur.com.

Columns Peter Yeh

Als zoon van een Chinese vader belandt Peter Yeh als jongeling in diens restaurant, Woo-Ping in de Leidse Lange Diefsteeg. Na vier jaar lonkt een andere grote passie: de tijdschriftenwereld. Het horecahart is echter nooit gestopt met kloppen.

Paul Fagel

Interviews

In elk nummer van Vision staat een interview met een topchef of iemand anders uit de culinaire periferie. Wij dragen hen een bijzonder warm hart toe en wij weten dat zij Vision ook een warm hart toedragen.

Boekenrubriek

In elk nummer van Vision staat een aantal besprekingen van recent verschenen kookboeken. Wij koken uit bijna elk boek dat wij aanvragen – eten moeten we toch en we leren er ook nog eens van. Wij vragen wel alleen boeken aan waarvan wij bij voorbaat al kunnen weten dat ze geweldig zijn. Wat heeft het voor zin onzinkookboeken te bespreken? De besprekingen zijn over het algemeen zeer persoonlijk (vega-influencermeisjes hebben niet veel aan deze stukjes) en onze eindredacteur barst vaak in een lachbui uit. Maar hij is dan ook wel een beetje een wappie

Recepten

In elk nummer van Vision staat een aantal recepten uit één van de vele recent verschenen kookboeken. Wij kiezen altijd recepten uit die mooi op de foto staan en die gemakkelijk te maken zijn, en waarvan over het algemeen de ingrediënten eenvoudig te verkrijgen zijn.

Verkooppunten

Klik op bijgaande lijst om te zien welke winkel in uw woonplaats Vision verkoopt.

Inschrijven nieuwsbrief

VISION CUSTOM PUBLISHING

  • Lorenzo Ledel
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ADVERTEREN

  • Lorenzo Ledel
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


© Dsignonline.