Vision 31

Editorial

Ook al zal Vision nooit een multimediaal interactief platform worden waarop de lezer naar hartelust via diverse sociale media zijn mening kan ventileren over van alles en nog wat – dat beschouw ik nou eenmaal als mijn prerogatief op deze plek –, ik ben niet doof voor de geluiden om mij heen. 

Ik mag dan nog wel eens worden vergeleken met Statler en Waldorf (u weet wel, die oude knarren uit The Muppet Show die vanaf de loge kritiek leveren op alles wat ze zien), maar ik sta natuurlijk heus wel een béétje in de eenentwintigste eeuw. Een Twitter- en Facebookfan zal ik echt niet worden, en evenmin zult u mij gauw een vlogje zien presenteren. Maar mij werd wel duidelijk dat ik zo nu en dan wel íets moet doen aan de Vision-website, waarvan ik nu al niet eens meer weet hoe ik er een bericht of foto op plaats. Ik had me niet echt gerealiseerd dat ik mijn digibeet-zijn zo wel erg nadrukkelijk etaleer en dat is, ook zakelijk, niet handig natuurlijk. 

Inmiddels is de website up-to-date zoals u ziet, en ik beloof bij deze plechtig dat ik de site beter bij ga houden en dat er dus met enige (on)regelmaat wat nieuws op zal staan. Al is het maar míjn mening over van alles en nog wat

Lorenzo Ledel This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Movie

Vision 31

Verkooppunten

Klik op bijgaande lijst om te zien welke winkel in uw woonplaats Vision verkoopt.

Inschrijven nieuwsbrief

VISION CUSTOM PUBLISHING

  • Lorenzo Ledel
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ADVERTEREN

  • Lorenzo Ledel
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


© Dsignonline.